Tildeler krydsord

TILDELER – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 41 løsningsforslag for ordet TILDELER som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til TILDELER.

Synonym for Tildele – Synonymbog.com

Synonym for Tildele

tildele anvendes sjældent i krydsord. Det er uklart, om Tildele er … Tildele orden · Tildeler … Tildele synonymer krydsord betyder forklaring og brug.

Beskrivelse og synonymer for ordet Tildele

“tildeler” og synonymer i krydsord

Tildeler i krydsord og synonymer – Krydsord Bog

“tildeler” løser de følgende krydsordord. Forære. krydsord og synonymer med ordet “tildeler”. Tildeler. synonym för tildeler og relaterede ord.

Alle krydsord og synonymer der bruger ordet tildeler og find ud af, hvor ordet tildeler bruges og synonymer i krydsord

Synonymer for TILDELER – Krydsord

Synonymer for TILDELER

Liste over synonymer til det ord TILDELER og 13 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Liste over synonymer til det ord TILDELER og 26 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

TILDELER – bab.la dansk-engelsk ordbog

Synonymer for TILDELE

… til det ord TILDELE og 14 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil. … Tildeler, 8 …

Liste over synonymer til det ord TILDELE og 40 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Krydsord – Forfatterskolen

Parliament also attaches importance to the role you grant civil society. Derudover tildeler nogle internetudbydere en enkelt IP-adresse til mere end én person.

Sjældne ord — sproget.dk

… tilbyde bevis · tilbyde sig · tilbygning · tilbøjelig · tilbøjelighed; tildele; tildele en rolle · tildeling · tildelingsplan · tildelt · tildelt til …

Krydsord – Forfatterskolen

Krydsord er tredie nummer af Forfatterskolens skriftserie, Legenda. … 1987–2023 Forfatterskolen Design: Cecilie von Folsach & Jakob/Helmer.

Krydsord er tredie nummer af Forfatterskolens skriftserie, Legenda.

vb. når man tænker nærmere over det (sj.) bevilling, sb.fk. det at bevilge; tildeling (sj.).

Keywords: tildeler krydsord