Mindsteløn over 18 restaurant

Løn – Fritidsjob i restauration og catering – Jobpatruljen

Løn – Fritidsjob i restauration og catering

Læs hvad du kan få i løn med fritidsjob på en grillbar, i et cafeteria, som opsvasker, som hjælper i køkkenet, som piccolo på restaurant eller hotel.

Læs mere om din løn i en grillbar, i et cafeteria, opvasker, som hjælper i køkkenet, rengøring eller som piccolo, medhjælper eller stuepige.

Hotel og restauration – Løn – Jobpatruljen

Løn – Hotel og restauration

6. feb. 2023 — Reglerne for mindsteløn varierer alt afhængigt af, om du er omfattet af en overenskomst eller er privatansat, og om du er over eller under 18 år …

Læs hvad du kan få i løn med fritidsjob på en grillbar, i et cafeteria, som opsvasker, som hjælper i køkkenet, som piccolo på restaurant eller hotel.

Se satser for mindsteløn over og under 18 – Legal Desk

Mindsteløn 2023 – Se satser for mindsteløn over og under 18

Planlægges den daglige arbejdstid til at udgøre mere end 10 timer, betales for de oversky- dende timer et tillæg på 100 % af mindstelønnen.

Reglerne for mindsteløn varierer alt afhængigt af, om du er omfattet af en overenskomst eller privatansat, og om du er over eller under 18 år.

Hotel og restauration – Overenskomst 2022-2025_3k.indd

Overenskomst 2022-2025_3k.indd

Her er en oversigt over mindstelønnen i 11 brancher: … Mindsteløn for ungarbejdere … 19.00 – 22.00, Kr. 18,25, Kr. 18,50, Kr. 18,75. Lørdage kl.

Mindsteløn for unge under og over 18 år – Se her

Arbejdsgiverforeningen KA: Mindsteløn

Du kan vælge at klage til din arbejdsgiver eller din fagforening, hvis du oplever, at du bliver udbetalt mindre, end hvad der er fastsat i din overenskomst.

Tjek din løn – Lønberegner – Restaurant og Køkken – Jobindex

Ungarbejde – Mindsteløn for unge under og over 18 år – Se her

Beregn løn: Restaurant og Køkken – Tjener du nok? Skal du forberede dig til jobsamtale eller lønforhandling? Styrk din jobglæde med vores lønberegner og se …

Hvad er mindstelønnen i Danmark for de forskellige brancher – og hvad er satsterne når du er henholdsvis: Under 18 og over 18 år? Alt det får du svar på her

Mindsteløn – se de gennemsnitlige tal for Danmark – Dinero

Tjek din løn – Lønberegner – Restaurant og Køkken | Jobindex

Der eksisterer ikke en officiel minimumsløn i Danmark, som er vedtaget ved lov, men de fleste danskere på arbejdsmarkedet er i stedet sikret via en overenskomst …

Beregn løn: Restaurant og Køkken – Tjener du nok? Skal du forberede dig til jobsamtale eller lønforhandling? Styrk din jobglæde med vores lønberegner og se lønniveauet for profiler som din.

Mindsteløn og minimumsløn – HK

Mindsteløn – se de gennemsnitlige tal for Danmark

Hvis du vil vide, hvor meget du skal have i løn, skal du tjekke din overenskomst. Der kan du se, hvordan du er dækket. Husk, at der ofte ud over …

Vil du gerne vide, hvad mindstelønnen er inden for dit område? Så kan du finde svaret her. Lær mere om mindsteløn, og få oplyst nyeste tal.

RESTAURANT- OVERENSKOMST – 3F

Mindsteløn og minimumsløn – Alt om mindsteløn i Danmark – HK

idet den indeholder de centrale løn- og ansættelsesvilkår for medarbej- … 18. § 5. Arbejdstid, fridage og vagtplan • RESTAURANTOVERENSKOMST 2020-2023.

I Danmark findes der ikke lov om mindsteløn. Men overenskomster sikrer dig en minimumsløn, så du ikke bliver underbetalt for dit arbejde. Læs på HK.dk

Keywords: mindsteløn over 18 restaurant