Gennemslagskraft i en tekst

4 tips til større gennemslagskraft – Retorikfirmaet

4 tips til større gennemslagskraft | Retorikfirmaet

Få 4 vigtige tips, der styrker din gennemslagskraft, så du brænder bedre igennem både på tekst og i tale. Læs de 4 tips her.

Gennemslagskraft – Argumentation i dansk og samfundsfag

Gennemslagskraft – Argumentation i dansk og samfundsfag | emu danmarks læringsportal

Hvordan bliver du hørt, og hvordan undgår du at blive snydt? Lær eleverne at gennemskue, hvad et argument består af og forskellige måder at argumentere på.

Argumentationsanalyse

Nogle tekster indledes med hovedsynspunktet (argumentativ bagvægt, … Du kan slutte af med at vurdere argumentationens gennemslagskraft og troværdighed.

Analyse og vurdering – Blæksprutten

Blæksprutten – Analyse og vurdering

Teksten kan være en dokumentar, reklame mm. I denne opgavegenre kommer … I vurderingen skal du tage stilling til tekstens hensigt og gennemslagskraft.

Kursus: Sådan skriver du skarpt og med gennemslagskraft

Bliv skarpt til at skrive med gennemslagskraft og formidle dit budskab præcist. Få styr på grammatikken og fokuser dine tekster.

Opbygning af Analyse og vurdering på HHX og HTX – Studienet

Opbygning af Analyse og vurdering på HHX og HTX

Her skal du kort præsentere opgavens emne og teksten for læseren. … af din analyse forholde dig til tekstens gennemslagskraft over for modtageren.

Din analyse og vurdering skal bestå af tre-fire dele. Der skal være en indledning, et afsnit med analyse og vurdering, samt en afslutning. Derudover kan opgaveformuleringerne bede dig om en sammenlign (…)

Personlig gennemslagskraft – Sådan bliver du hørt og …

Personlig gennemslagskraft – Sådan bliver du hørt og respekteret

Vil du styrke din personlige gennemslagskraft? Læs her om de 10 (vigtige) egenskaber, der styrker din kommunikation, gennemslagskraft og indflydelse.

Guide til skriftlig dansk hhx/eux – Systime

Guide til skriftlig dansk hhx/eux

Hvordan kan du som underviser hjælpe dine elever med at få mere ud af de tekster, de læser på skærmen? Kommentar til indholdet? Skriv til redaktionen.

Gør dine tekster MEGET skarpere med 10 enkle tips – 20 Skridt

Enkle tips til at skrive bedre og med mere gennemslagskraft.

16. jul. 2022 — Vil du skrive med gennemslagskraft, så læseren ikke er i tvivl om dit budskab, så skriv flere korte sætninger. Jeg har en fortid som dansklærer …

Enkle tips til at skrive bedre, kan gøre en stor forskel for dine tekster. Følg disse 10 enkle principper og skriv kort, klart og med gennemslagskraft.

Guide til gennemslagskraft – sådan slår du igennem med dit …

Guide til gennemslagskraft – sådan slår du igennem med dit budskab | Ry Højskole

21. dec. 2022 — Så er den gode gennemslagskraft vejen til succes og indflydelse. … og let og elegant føre dem igennem din tale eller tekst, med en klar …

Brænder du inde med en masse budskaber, som du har trang til at formidle videre til andre? Er du måske politisk interesseret, leder for et team, eller ønsker du blot at få andre til at forstå hvor fed din yndlingshobby er? Så er den gode gennemslagskraft vejen til succes og indflydelse. Men hvordan får man sådan en? 

Keywords: gennemslagskraft i en tekst